Hotel Schylge Terschelling

Hotel Schylge ligt in het westen van Terschelling. Door de ligging aan de kust hebben de kamers een mooi uitzicht op de Waddenzee. Het hotel wordt door veel bezoekers als een luxehotel gezien, en dat is het ook. Daarnaast is er ook een restaurant aanwezig in het hotel waar de gasten kunnen genieten van de versbereide maaltijden die hier bereid worden. Door de ligging van het hotel is het dorp West op steenworpafstand van het hotel. Daarnaast is er ook veel bosgebied aanwezig rondom hotel Schylge op Terschelling. De pas gerenoveerde hotelkamers in het hotel zitten zeer luxueus in elkaar. Ook zijn er in het hotel appartementen aanwezig die gehuurd kunnen worden voor de nacht.

Landal terschelling
Boek nu je huisje bij Landal op Terschelling, klik hier!

Soorten kamers

Bij het huren van de kamers hebben bezoekers twee keuzes. Er kan gekozen worden tussen de Superieur Landzijde en de Superieur Zeezicht. Deze kamers verschillen in een aantal opzichten, maar zitten beiden vol met luxe. De Superieur Landzijde-kamer in het hotel Schylge heeft onder andere een bad, een douche, een minibar en een balkon op het noorden. De kamers op de begane grond hebben in plaats van een balkon een terras op het noorden. Het grote bed dat aanwezig is in de kamer biedt plaats voor twee personen. Daarnaast zijn er ook een televisie, radio en zithoek aanwezig in de Superieur Landzijde-kamers. In de Superieur Zeezicht-kamers zijn twee grote eenpersoonsbedden aanwezig welke samen een tweepersoonsbed kunnen vormen. Daarnaast zit er bij deze kamer ook een badkamer. De badkamer bevat onder andere een toilet, wastafel, bad en aparte douche. Dit is dan ook een luxe badkamer. De Superieur Zeezicht-kamers bevatten ook een televisie, telefoon en radio. Ook zijn er in de kamer een bureau en een zithoek aanwezig.

Kosten huren kamer

De kosten van het huren van een kamer in het Schylge hotel op Terschelling bedragen €210,- per nacht. De kamers kunnen op elke dag van het jaar geboekt worden wanneer deze nog niet door anderen geboekt zijn. De reserveringskosten bedragen €5,- voor het boeken per nacht. Wanneer een kamer in het weekend geboekt wordt zal er voor dat gehele weekend geboekt moeten worden. Dit is dus een minimum van twee nachten. Er kan gekozen worden om een extra bed in de kamer te laten zetten. De kosten hiervoor bedragen €40,- tot €48,- per nacht. Hier zal ook ontbijt bij inbegrepen zitten.

Restaurant in hotel Schylge

Er is ook een restaurant aanwezig in het hotel. De kok bereidt hier elke avond verschillende maaltijden waardoor de keuze voor gasten zeer uitgebreid zal zijn. De maaltijden worden vers bereid, zodat de smaken zeer goed zullen zijn. Het bezoeken van het restaurant gaat het beste wanneer er van te voren gereserveerd wordt. Het komt namelijk regelmatig voor dat het restaurant in hotel Schylge vol zit. Dit komt doordat er veel toeristen zijn op Terschelling.

Appartementen

Zoals eerder vermeld is zijn er ook appartementen aanwezig in het hotel Schylge. Deze bevatten onder andere twee slaapkamers. Hierin staat twee tweepersoonsbedden. Het is dan ook een goede plek om te verblijven met een gezin van maximaal vier personen. Daarnaast is er ook een badkamer aanwezig in het appartement. In de badkamer zijn een bad, een aparte douche en een apart toilet aanwezig. In het appartement zit ook een keuken waar men maaltijden kan bereiden. De meeste appartementen hebben een balkon op het zuiden. De onderste appartementen hebben in plaats van een balkon een terras. De kosten voor het huren van een appartement bedragen €279,- per nacht tijdens de zomermaanden en €290,- per nacht. Het boeken van een appartement moet ruim van te voren gedaan worden, omdat er veel vraag naar is. Het kan dan ook zo voorkomen dat de appartementen in hotel Schylge volgeboekt zitten.